• Na eerdere berichtgeving over de inmiddels complete selectie kan Rijnmond Hoogvliet Sport nu ook met trots de nieuwe staf presenteren. Net als bij de spelers vinden er een aantal mutaties plaats

  Technische staf
  Hoofdtrainer blijft Rody van Hemert. De ambitieuze Rody gaat zijn derde seizoen in.
  Angelo Limon verlengd als assistent trainer zijn overeenkomst met de club.
  Ron van Deursen krijgt een andere rol. Hij zal niet meer fungeren als assistent-trainer, maar als analist en scout.
  Patrick Kolbeek zal met ingang van het volgende seizoen de nieuwe keeperstrainer zijn. Patrick is voormalig keeper van het eerste elftal en was hiervoor actief binnen onze jeugdopleiding.

  Medische staf
  Ruud Volwerk
  is de nieuwe verzorger van de selectie. Ruud was eerder actief bij XerxesDZB en de jeugd van Alexandria’66.

  Begeleidingsstaf
  Patrick Vosselman heeft aangegeven ook volgend seizoen elftalmanager te zijn. Ook assistent-scheidsrechter Bernard Bresser blijft aan.
  Francois van der Linden zal komend seizoen naast Patrick Vosselman actief zijn als elftalmanager van het eerste elftal. Net als Patrick Kolbeek heeft ook Francois een verleden in het eerste elftal. Hiervoor was Francois assistent-trainer van het 2e elftal.


  Vertrek

  Waar nieuwe gezichten komen, zullen bekenden gezichten vertrekken.

  Sven Tilleman heeft door zijn drukke werkzaamheden besloten niet verder te gaan bij onze vereniging. Sven was naast Patrick Vosselman actief als elftalmanager en was daarnaast succesvol verantwoordelijk voor het hele (social) media-gebeuren rondom het eerste elftal en de club. Zijn vertrek is een groot gemis maar wij respecteren zijn beslissing.

  Cees Westdijk vertrekt als keeperstrainer. Cees was gesteund door zijn gezin een heel prettig en betrokken lid van onze staf en de vereniging. Cees was eerder actief als keeperstrainer bij o.a. SCO’63, Deltasport en Hekelingen, waar hij komend seizoen actief is, is nog niet bekend.

  Dick Ringeling zal na 22 seizoenen niet meer actief zijn als verzorger binnen de selectie. Dick heeft met zijn jaren trouwe dienst alle hoogte en diepte punten van de selectie mogen meemaken. Van de promotie naar de eerste klasse tot de degradaties naar de 4e klasse. Dick verstond zijn verzorgende vak. Echter door zijn knieoperaties werd het steeds lastiger om op het veld actief te kunnen zijn. Verder was Dick lid van de werkploeg.

  “Afscheid nemen is altijd een lastig iets, echter blijft voornamelijk de dankbaarheid en het respect voor de inzet van deze mensen de boventoon voeren. Wij hopen hen nog vaak te mogen verwelkomen op de vereniging en wensen hen het aller beste toe!” zijn voorzitter Kees Groenenboom en hoofdtrainer Rody van Hemert het met elkaar eens.

  TC Patrick Lenselink kijkt positief terug op een hectische periode.

  “Voor het formeren van een goede staf hebben wij diversen gesprekken gevoerd met leden van het bestuur, de staf en de selectie om zo een goed beeld te krijgen hoe de huidige situatie was en waar we extra aandacht aan moesten besteden. Ik ben er trots op dat wij vanuit onze eigen gelederen goede mensen kunnen toevoegen aan de staf die ook nog eens een verleden hebben als selectiespeler. Zij kunnen naast hun vakkennis ook hun ervaring delen.

  Met de nieuwe verzorger hebben wij een erg prettig gesprek gehad. Hij is naast de fysieke gesteldheid ook oprecht geïnteresseerd naar het mentale proces van de spelers, iets wat wij als erg positief hebben ervaren met het oog op het verder professionaliseren van de selectie en staf”.