• Beste allemaal,

  Het Bestuur doet via deze weg nogmaals het dringende verzoek aan ouders en overige toeschouwers van onze (jeugd)leden om niet het complex te betreden tijdens verenigingsactiviteiten.
  Jeugdleden kunnen aan de poort worden overgedragen aan leiders, trainers of coördinatoren en na afloop weer op dezelfde plek (buiten het complex) worden opgewacht en opgehaald.
  Rijnmond Hoogvliet Sport kan een flinke boete krijgen als deze regels niet worden nageleefd.

  Terrassen
  De versoepelingen die op 19 mei 2021 zijn ingegaan geeft sportverenigingen de mogelijkheid om hun terrassen te heropenen. Het Bestuur heeft na langdurig overleg en onderzoek besloten om het terras en een eventuele afhaalmogelijkheid niet te heropenen. Het Bestuur is van mening dat het heropenen van het terras organisatorisch  niet te faciliteren is. Consumpties worden vooral na een activiteit genuttigd, terwijl wij ons nog steeds houden aan het “zo snel mogelijk verlaten van het complex na een activiteit”.

  Daarnaast zijn de openingstijden (20:00 sluiten) niet gunstig, moet een ieder zich vooraf aanmelden en mogen er maximaal 6 tafels op ons terras staan.

  Deze week heeft de gemeente ons complex bezocht met de mededeling dat hierop extra toezicht zal worden gehouden. Er wordt ook extra handhaving ingezet.

  Het spijt ons dat wij u niet beter kunnen berichten.

  Bestuur Rijnmond Hoogvliet Sport