• RIJNMOND HOOGVLIET WINT OVERTUIGEND VAN CHARLOIS

  Na twee teleurstellende resultaten de afgelopen week tegen respectievelijk 4e klassers TOGB en FC Maense, kwam gisteren tweedeklasser sv Charlois naar de Botreep. Het was aan de mannen van Rody van Hemert om het thuispubliek te overtuigen.

  De eerste minuten schoot de wedstrijd uit de startblokken, het tempo lag erg hoor en het spel ging over en weer, tot grote kansen kwam het echter niet. Na 10 minuten trok Rijnmond Hoogvliet het initiatief meer naar zich toe.. langzaam ontstonden er mogelijkheden voor het doel van Charlois. De 1-0 was een logisch gevolg. Een lange bal van Jerrel Paskald werd door Justin Snijders afgemaakt. Vlak voor rust kon er op het druk bezochte complex weer gejuicht worden. Dit keer was het een goede combinatie tussen Brendon Jansen en Giliomar Leona, de laatste werkte cooltjes af in de verre hoek.

  Na de rust bleven de geel/groene mannen met dezelfde intensiteit doordrukken op het doel van Charlois. dit mondde uit in een doelpunt voor Lyshon Leona, die goed doorging in het drukzetten en een voorlopig sterke voorbereiding bekroonde met een doelpunt, 3-0. Vlak voor tijd combineerde de Hoogvlietse ploeg naar de eindstand van 4-0, ditmaal was het Lorenzo Kranenburg die een afgemeten voorzet van Giliomar Leona afrondde.

  Opstelling RHS:
  Godijn (‘60 Boom) - L.Leona - Paskald - Beker - Lieveld (‘60 Evora) - de Kovel - Sekman (‘60 Beintema) - G.Leona - Jansen (‘75 Fransisco) - van Bolhuis (‘60 Martes) - Snijders (‘60 Kranenburg)

   

  TWEEDE ELFTAL GEEFT VOORSPRONG WEG EN SPEELT GELIJK

  Net als het eerste speelde ook het tweede elftal thuis. De wedstrijd werd onder het oog van veel geïnteresseerden gespeeld om 13:00 tegen competitiegenoot Smitshoek 3

  Rijnmond Hoogvliet startte goed aan de wedstrijd. Achterin oogde de equipe van Brosky en de Jong erg solide en voorin werd met creatief en dynamisch aanvalsspel goed gevoetbald. Voor rust beloond de ploeg zich met een doelpunt. Mitchell de Wit tekende voor de 1-0.

  Na rust bleef de ploeg op zoek naar de verdubbeling met als resultaat de 2-0 van Rileyson Riley.

  Na de 2-0 haalde het tweede de voet van het gas af. De ploeg werd slordig en liep tegen de 2-1 en 2-2 aan.

  Helaas van het resultaat maar voldoende om op voor te borduren.