• Per heden hebben we de Technische Commissie uitgebreid met Patrick Lenselink. Hij stelt zich graag aan iedereen voor:

  "Mijn naam is Patrick Lenselink, 48 jaar en deze maand 12,5 jaar getrouwd met Miranda. We hebben 2 kinderen, Donny en Fay.

  Ik ben geen onbekend gezicht binnen Rijnmond Hoogvliet Sport. Ik heb bij Hekelingen en Deltasport gespeeld voordat ik 1999 speler werd bij Rijnmond Hoogvliet Sport. Toen speelden we 1e klasse. Ik ben na het eind van mijn voetbalcarrière in 2008 begonnen met het begeleiden van de toenmalige A1. Daarna ben ik 1 jaar trainer geweest van Hekelingen 2 en assistent-trainer van Hekelingen 1. Daarna heb ik René Wolterman en John van Leeuwen geassisteerd bij Rijnmond Hoogvliet Sport 1.

  De laatste tijd klinken en veel positieve geluiden over de club. Veel jeugdspelers willen bij Rijnmond Hoogvliet Sport komen voetballen. Ook oude bekenden komen weer terug de sponsoring trekt weer aan. Ik vind dat we deze stijgende lijn moeten vasthouden en als het aan mij ligt zal ik daar zeker een rol in gaan spelen.
  Ik ben zeer positief gestemd over mijn nieuwe uitdaging. Ik heb er enorm veel zin in!

  Sportieve groet,

  Patrick Lenselink"

  Even voorstellen: Patrick Lenselink (TC)