• Aan het einde van dit seizoen gaan de wegen van Rijnmond Hoogvliet Sport en Hoofdtrainer Rody van Hemert scheiden. De 34-jarige oefenmeester die ook actief is bij FC Dordrecht o21 heeft dit in goed overleg met TC Patrick Lenselink gezamenlijk besloten.

    Hiermee komt een einde aan een periode van drie seizoenen bij de club uit Hoogvliet. Rody van Hemert is momenteel bezig met het behalen van UEFA A en wilt zijn vleugels uitslaan. “In de afgelopen 3 seizoenen heb ik enorm prettig gewerkt bij deze mooie vereniging. We hebben hard gewerkt met elkaar om de faciliteiten en randzaken voor de selectie te proffesionaliseren. Hierin zijn we geslaagd. Met UEFA A op zak voelt het als het juiste moment om een uitdaging te zoeken die aansluit bij mijn ambitie. Ik ben het bestuur en TC enorm dankbaar voor de ruimte die zij mij hebben gegeven om te ontwikkelen en ervaring op te doen, ik hoop dan ook dat ik hen dit jaar nog kan terugbetalen met een prijs”.

    Voor komend seizoen zal Rijnmond Hoogvliet Sport op zoek gaan naar de geschikte trainer die de ingezette weg kan voortzetten. De vereniging heeft veel positieve veranderingen doorgemaakt de laatste jaren en wilt deze opwaartse lijn vasthouden. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Hoofd TC Patrick Lenselink (tc@rijnmondhs.nl)