• Beste (ouders van) leden,  

  Vanaf dinsdag 29 september 2020, 18:00, gelden er nieuwe maatregelen voor de komende drie weken. Dit betekent dat er geen publiek meer aanwezig mag zijn tijdens trainingen en wedstrijden. Ook onze kantine blijft gesloten.  

  Wat mag wel?

  Kinderen tot en met 19 jaar mogen door hun ouders naar uitwedstrijden gebracht worden. De ouders zijn dan, volgens de nieuwe maatregelen, onderdeel van de begeleiding van het team. Ouders mogen dus blijven kijken. Houd hierbij anderhalve meter afstand. Vanaf 30 september 2020 is de leeftijd voor jeugd waarvan hun ouders naar uitwedstrijden mogen kijken verhoogd naar 19 jaar.

  Wat mag niet?

  Toeschouwers van Rijnmond Hoogvliet Sport-leden zijn volgens de nieuwe maatregelen niet welkom. Dit geldt voor zowel wedstrijden als trainingen.  

  Trainingen en wedstrijden

  JO7 t/m JO11: We vragen u om uw kind af te zetten aan het hek, zodat hij door één van onze vrijwilligers begeleid kan worden naar het juiste veld of kleedkamer. Om opstopping te voorkomen, vragen we u uw auto niet de oprit op te rijden, maar op uw kind af te zetten aan het begin van de oprit van ons complex. Zorg ervoor dat uw kind uiterlijk 10 minuten voor aanvang van de training aangekleed aanwezig is. Aan trainers en coördinatoren het verzoek om 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn!  

  JO13 t/m JO19: Kom zoveel mogelijk op de fiets of lopend. Zet u uw kind af? Om opstopping te voorkomen, vragen we u uw auto niet de oprit op te rijden, maar op uw kind af te zetten aan het begin van de oprit van ons complex.  

  Senioren: Onze kleedkamers blijven beschikbaar. We vragen jullie met klem anderhalve meter afstand te houden. Op donderdagavond, wanneer de meeste seniorenteams trainen, sluit het complex om 22:15. Uiterlijk op deze tijd dient iedereen van het complex te zijn vertrokken.

  Op zaterdag dient de kleedkamer zo snel mogelijk leeg te zijn. Het is niet toegestaan na het gebruik van de kleedkamer (na een wedstrijd) op het complex te blijven.  

  Wedstrijdkleding JO7 t/m JO11

  Omdat ouders (toeschouwers) niet welkom zijn, delen we deze week de kleding uit die normaliter in de tassen zit. Ga hier s.v.p. zorgvuldig mee om. We vragen u uw kind op zaterdagen in wedstrijdkleding te brengen.  

  Bezoekende verenigingen
  Zoals hierboven genoemd zijn ouders van kinderen t/m 19 jaar van bezoekende verenigingen wel welkom. We vragen de bezoekende verenigingen om het aantal ouders zoveel mogelijk te beperken. Wij rekenen erop dat ouders langs de lijn anderhalve meter afstand houden en zich onthouden van het gebruiken van geforceerd stemgebruik.  

  Begrip
  Wij, het bestuur van Rijnmond Hoogvliet Sport, vinden de nieuwe beperkingen ook niet prettig. Naar onze mening dient voetbal gespeeld te worden met publiek en met een geopende kantine voor een lekker hapje en drankje. Echter kunnen wij niets anders doen dan de nieuwe maatregelen toepassen. Wij hopen, net als jullie, dat de maatregelen na 20 oktober 2020 weer worden versoepeld.

  We vragen daarom om jullie begrip. Neem de basisregels uit ons coronaprotocol in acht, dan kunnen we zo snel mogelijk terug naar een normale situatie.
  Mochten er aanvullingen op dit bericht komen, werken we dit bericht bij.  

  Het bestuur