• Zaterdag 19 september 2020 start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor onze jeugdopleiding. We willen deze blijven ontwikkelen op het gebied van kwaliteit en ondersteuning van trainers. Dit doen we door opleidingen aan te bieden, maar ook door het beschikbaar stellen van materialen en activiteiten! Een lot kost โ‚ฌ 3,00, waarvan 80% (dus โ‚ฌ 2,40) direct naar onze clubkas gaat!

  Verantwoord loten verkopen
  Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun smartphone. Hoe dit in z'n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

  Extra inkomsten hard nodig
  We gaan er met z'n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving. Juist nu kunnen die extra steun goed gebruiken!

   

  De verkoopboekjes worden vanaf maandag 21 september door Frank Sparrenboom verspreid onder de jeugdtrainers. Op maandagen en woensdagen tussen 18:00 en 19:00 kan je bij Frank Sparrenboom of Raymond Nieuwenhuizen de boekjes inleveren en lege boekjes ophalen.

  Voor 7 november dienen de verkoopboekjes te worden ingeleverd. De beste verkopers winnen leuke prijzen!

  Agenda Grote Clubactie 2020