• Routebeschrijving

  Ons adres: Botreep 21, 3192 PC Hoogvliet

  Komt u uit de richting Ridderkerk of Rotterdam-Zuid?
  Ga via de A15, afslaag Rhoon/Charlois en dan linksaf de Groene Kruisweg op. Volg Rhoon/Poortugaal/Hoogvliet. Voorbij Rhoon en Poortugaal krijgt u vervolgens de afslag Boomgaardshoek. U rijdt hier de Duifhuisweg op, die na een bocht naar rechts overgaat in de Aveling. De eerste rotonde neemt u driekwart, u gaat dus linksaf. Vervolgens gaat u de derde zijstraat aan uw linkerhand in. U rijdt nu op de Botreep. Vrijwel aan het einde van de weg ligt ons complex aan uw linkerhand.

  Komt u uit de richting Rotterdam-Noord/Vlaardingen/Schiedam?
  Ga via de Beneluxtunnel richting Europoort en volg afslag Hoogvliet. Na de stoplichten rijdt u op de Aveling. Deze weg moet u bijna tot het einde volgen. Als u onder de metrobaan doorkomt gaat u op de derde rotonde rechtsaf. Vervolgens neemt u de derde afslag links. U rijdt nu op de Botreep. Vrijwel aan het einde van de weg ligt ons complex aan uw linkerhand.

  Komt u uit de richting van Spijkenisse?
  Vanaf de Spijkenisserbrug neemt u de bij de stoplichten de eerste afslag naar rechts. Deze weg moet u bijna tot het einde volgen. Als u onder de metrobaan doorkomt gaat u op de derde rotonde rechtsaf. Vervolgens neemt u de derde afslag links. U rijdt nu op de Botreep. Vrijwel aan het einde van de weg ligt ons complex aan uw linkerhand.