• Selectie bijna rond: Yordi Godijn (Spartaan’20) en Brendon Jansen (GHVV’13) komen

  22 jan 2021 Beheerder
 • Ondanks de onduidelijkheid over de voortgang van het huidige seizoen probeert Rijnmond Hoogvliet Sport vooruit te kijken. “Wij willen dat de club haar eigen identiteit behoudt maar we willen onze ogen zeker niet sluiten voor directe versterkingen” spreekt Patrick Lenselink (TC).
  We kunnen dan ook met trots bekend maken dat we twee nieuwe selectiespelers hebben: Yordi Godijn komt over van Spartaan’20 en Brendon Jansen komt van GHVV’13.

  Yordi Godijn is 29 jaar en was eerder actief bij IFC (zo), Leonidas (zo), RVVH en Strijen. Vanwege wijzigingen in zijn werkomstandigheden was de lange doelman op zoek naar een zaterdagvereniging. De ambitie van Rijnmond Hoogvliet Sport sprak hem erg aan.

  Met de komst van Brendon Jansen komen de wensen van Brendon en TC Patrick Lenselink uit. De TC werkte eerder succesvol samen met Jansen in zowel de jeugd als de A-selectie van Rijnmond Hoogvliet Sport. Na avonturen bij vv Prinsenland en GHVV’13 wilde Brendon graag terugkeren naar “huis” met de ambitie om met “zijn club” geschiedenis te schrijven.

   

  Selectie bijna rond: Yordi Godijn (Spartaan’20) en Brendon Jansen (GHVV’13) komen Selectie bijna rond: Yordi Godijn (Spartaan’20) en Brendon Jansen (GHVV’13) komen 1