• Goedendag volgers van onze aankomende selectiespelers! Hierbij wil ik U mededelen dat ik vorige week zaterdag onze kanjers mocht begeleiden van JO7  in de derby op het terrein van onze voetbalvrienden vvv Zwaluwen.

  Op de vroege ochtend stonden 3 wedstrijden gepland tegen psv 1  & 2 uhm nee niet uit Eindhoven maar uit Poortugaal zoals U kunt zien waren onze boys super geconcentreerd want wij hadden een tegenprestatie gevraagd aan de vaders die bij 2 overwinningen een dansje zouden doen. Helaas ging dat feest niet door.

  De vele volgens mij 2 bussen vol mee gereisde  toeschouwers hebben wel kunnen genieten van onze mannen de 1e wedstrijd werd gewonnen de 2e leek verloren maar de scheidsrechter die na ik dacht 2x 45 minuten veel te lang dus de uitslag terugbracht omdat na de juiste tijd de uitslag gelijk was toppie ,helaas werd de laatste wedstrijd verloren MAAR Deyviano Dex Joshua Jervaino Leandro Givyhno Ethan en Manut TOP TOP gedaan mannen goed blijven trainen dan weet ik zeker dat wij aan het eind van het seizoen champions league spelen.

  1 dingetje blijf geconcentreerd  dan komt alles goed .

   

  Frank Sparrenboom Co.

  Verslag JO-7 1